• nové

Nové receptúry a technológia pokrmov

Autor: Konrád Kendík

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahu...

Číst více +
1648 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov. \r\n\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788089350445
ISBN: 978-80-89350-44-5
Autor: Konrád Kendík
Vydavatel: Nová práca
  • nové
Němčina Deutsch mit Max A1/díl 2
Němčina Deutsch mit Max A1/díl 2 Olga Fišarová; Milena Zbranková
189 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Skica pro C. B.
Skica pro C. B. Petr Eben
269 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Goniometrie a trigonometrie
Goniometrie a trigonometrie Pavel Tlustý; Eva Pomykalová
189 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
KuliFerdo Zrakové vnímanie II pracovný zošit 6
KuliFerdo Zrakové vnímanie II pracovný zošit 6
91 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Čítanka pro 4.ročník SOŠ
Čítanka pro 4.ročník SOŠ Josef Soukal
219 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Moderní analytické metody
Moderní analytické metody Pavel Klouda
145 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Čtení s porozuměním 4 Z deníku myšáka Huberta
Čtení s porozuměním 4 Z deníku myšáka Huberta
112 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Přehledová tabulka učiva – přehled světových spisovatelů 1
Přehledová tabulka učiva – přehled světových spisovatelů 1 Veronika Štroblová
39 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.