• nové

Technologie přípravy pokrmů 4

Autor: Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelo...

Číst více +
190 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.\r\n

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788073730666
ISBN: 978-80-7373-066-6
Autor: Hana Sedláčková
Vydavatel: FORTUNA
  • nové
Prvouka 2
Prvouka 2 Eva Julínková; Zdislava Nováková
101 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Matika pro spolužáky Funkce Pracovní sešit
Matika pro spolužáky Funkce Pracovní sešit Marek Liška; Tomáš Valenta; Lukáš Král
249 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Hravá čeština 7 Učebnice
Hravá čeština 7 Učebnice
241 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Heraldický register Slovenskej republiky VII
Heraldický register Slovenskej republiky VII Ladislav Vrteľ; Peter Kartous
487 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Život v papiňáku
Život v papiňáku Paul Mason; Randi Kreger
449 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
ÚZ 1609 Insolvence
ÚZ 1609 Insolvence
167 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Jak na pasivní agresi
Jak na pasivní agresi Radka Gottwaldová
265 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Barový provoz v kostce
Barový provoz v kostce Jiří Černý
179 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.