• nové

Technologie přípravy pokrmů 4

Autor: Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelo...

Číst více +
190 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.\r\n

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788073730666
ISBN: 978-80-7373-066-6
Autor: Hana Sedláčková
Vydavatel: FORTUNA
  • nové
Dětská urologie
Dětská urologie Radim Kočvara; Marcel Drlík
1495 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Stížnost pro porušení zákona ve věcech trestních
Stížnost pro porušení zákona ve věcech trestních Radek Visinger
969 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
UNIDROIT
UNIDROIT
76 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Splanchnická cirkulácia novorodencov
Splanchnická cirkulácia novorodencov Katarína Maťašová
451 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Politické hry
Politické hry Michal Horský
388 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Moderní čínština moderní metodou
Moderní čínština moderní metodou Milada Hábová
999 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Občiansky zákonník
Občiansky zákonník
250 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Pátrame po reči iného
Pátrame po reči iného Viliam Kratochvíl
826 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.