• nové

Technologie přípravy pokrmů 5

Autor: Hana Sedláčková

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové š...

Číst více +
200 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.\r\n\r\n

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788073730260
ISBN: 978-80-7373-026-0
Autor: Hana Sedláčková
Vydavatel: FORTUNA
  • nové
Testy 2023-2024 z matematiky pro žáky 9. tříd ZŠ
Testy 2023-2024 z matematiky pro žáky 9. tříd ZŠ Magda Králová; Ivana Ondráčková; Alena Filipčuková; Hana Hedbávná; Hana Lišková
249 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Zákon o právu na informace o životním prostředí
Zákon o právu na informace o životním prostředí Jitka Jelínková; Miloš Tuháček
499 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
111 her pro atraktivní výuku němčiny
111 her pro atraktivní výuku němčiny Petr Hladík
239 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Průmyslové armatury
Průmyslové armatury J. Roček
205 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Rumunština konverzace
Rumunština konverzace
259 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Management Základy managementu
Management Základy managementu Jaroslav Zlámal; Jana Bellová; Petr Bačík
220 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Reprodukční medicína nejen pro urology
Reprodukční medicína nejen pro urology Jan Novák
495 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Periodická soustava chemických prvků
Periodická soustava chemických prvků
52 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.