• nové

Technologie přípravy pokrmů 5

Autor: Hana Sedláčková

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové š...

Číst více +
200 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.\r\n\r\n

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 144

Detaily

EAN: 9788073730260
ISBN: 978-80-7373-026-0
Autor: Hana Sedláčková
Vydavatel: FORTUNA
  • nové
Klíče a návody k praktickým činnostem v přírodopisu, biologii a ekologii Jan Stoklasa
127 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Nová teorie důkazu Tomáš Fürst; Halina Šimková; Jan Zimmer
320 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Ako byť antirasista Ibram X. Kendi
448 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Matematika Aritmetika Geomatrie 6 Příručka učitele Helena Binterová; Eduard Fuchs; Pavel Tlustý
599 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Aktualizace I/4 2022 – spotřební daně
79 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Humoreska G dur op. 101 č. 7 Antonín Dvořák
99 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Matematika 8 Pracovní sešit 2 s komentářem pro učitele Josef Molnár; Petr Emanovský; Libor Lepík
108 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Čítanka 3 Hana Mikulenková; Radek Malý
185 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.