• nové

Technologie přípravy pokrmů 5

Autor: Hana Sedláčková

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové š...

Číst více +
200 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.\r\n\r\n

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788073730260
ISBN: 978-80-7373-026-0
Autor: Hana Sedláčková
Vydavatel: FORTUNA
  • nové
Elektronika I.
Elektronika I. Miloslav Bezděk
299 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Zákon o uznávaní a výkone rozhodnutí, ktorými sa ukladá trestná sankcia
Zákon o uznávaní a výkone rozhodnutí, ktorými sa ukladá trestná sankcia Libor Klimek
925 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Aby škola neškodila
Aby škola neškodila Štěpánka Cimlová; Robert Čapek
399 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Advokát a jeho klient
Advokát a jeho klient Daniela Kovářová
719 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Point of care ultrazvuk u kritických stavů
Point of care ultrazvuk u kritických stavů Miroslav Durila
449 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Mandaly
Mandaly Carl Gustav Jung
349 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Pracovní listy k učebnici Rozmanitost přírody 4, 1. díl
Pracovní listy k učebnici Rozmanitost přírody 4, 1. díl
47 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Základy praktické chemie 2 Pracovní sešit
Základy praktické chemie 2 Pracovní sešit Pavel Beneš
93 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.