• nové

Technologie přípravy pokrmů 5

Autor: Hana Sedláčková

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové š...

Číst více +
200 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.\r\n\r\n

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788073730260
ISBN: 978-80-7373-026-0
Autor: Hana Sedláčková
Vydavatel: FORTUNA
  • nové
Kapesní cvičebnice angličtiny
Kapesní cvičebnice angličtiny
99 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Čeština expres 2 (A1/2) + CD
Čeština expres 2 (A1/2) + CD Lída Holá; Pavla Bořilová
440 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Moderní analýza biologických dat 3
Moderní analýza biologických dat 3 Marek Brabec; Stanislav Pekár
295 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Echo 1
Echo 1 Beata Gawecka-Ajchel
179 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Odmaturuj! z chemie
Odmaturuj! z chemie M. Benešová; Erna Pfeiferová
249 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Vybarvěte si lidské tělo
Vybarvěte si lidské tělo
499 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Hovory o pojmu
Hovory o pojmu Pavel Materna
195 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Pravidla chování dětí v mateřské škole
Pravidla chování dětí v mateřské škole Alžběta Kratochvílová; Zděňka Michalová
269 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.