• nové

Technologie přípravy pokrmů 5

Autor: Hana Sedláčková

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové š...

Číst více +
200 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.\r\n\r\n

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788073730260
ISBN: 978-80-7373-026-0
Autor: Hana Sedláčková
Vydavatel: FORTUNA
  • nové
Ohrožená kultura
Ohrožená kultura Josef Šmajs
299 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Vnitřní lékařství I
Vnitřní lékařství I Pavel Klener
220 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
English File Fourth Edition Beginner Multipack B
English File Fourth Edition Beginner Multipack B Christina Latham-Koenig; Clive Oxenden; Jeremy Lambert
553 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Základy ošetřovatelství a ošetřovatelských postupů
Základy ošetřovatelství a ošetřovatelských postupů Martina Šliková Dingová; Lucie Lidická; Lucia Vrábelová
199 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Športové výcviky v základnej škole
Športové výcviky v základnej škole Lena Kampmillerová
841 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Praktická učebnice zážitkové pedagogiky
Praktická učebnice zážitkové pedagogiky Radek Hanuš; Jana Haková
599 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Fyzika II 2. díl
Fyzika II 2. díl Pavel Banáš; Renata Holubová; Roman Kubínek
209 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Abeceda
Abeceda
39 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.