• nové

Technologie přípravy pokrmů 5

Autor: Hana Sedláčková

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové š...

Číst více +
200 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.\r\n\r\n

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788073730260
ISBN: 978-80-7373-026-0
Autor: Hana Sedláčková
Vydavatel: FORTUNA
  • nové
Lesní zákon
Lesní zákon Jaroslav Drobník; Petr Dvořák
429 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Drby
Drby František Koukolík
200 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Učebnice čínské konverzace
Učebnice čínské konverzace David Uher; Liu Xuemin; Jakub Vykoukal
599 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Nauč mě, jak to mám udělat sám
Nauč mě, jak to mám udělat sám Charlotte Poussin
299 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Nemčina pre opatrovateľky + CD
Nemčina pre opatrovateľky + CD Michal Dvorecký; Gudrun Mücke
390 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Matica slovenská  1863 – 1875
Matica slovenská 1863 – 1875 Ján Durec
80 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Správa společností
Správa společností Miroslav Hučka; Milan Malý; František Okruhlica
349 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Poruchy sexuální preference
Poruchy sexuální preference Petr Weiss
500 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.