• nové

Technologie přípravy pokrmů 5

Autor: Hana Sedláčková

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové š...

Číst více +
200 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.\r\n\r\n

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788073730260
ISBN: 978-80-7373-026-0
Autor: Hana Sedláčková
Vydavatel: FORTUNA
  • nové
Internet zvířat
Internet zvířat Alexander Pschera
348 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Přehled judikatury ve věcech náhrady škody II.
Přehled judikatury ve věcech náhrady škody II. Petr Vojtek
1209 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Spisová služba
Spisová služba Miroslav Kunt; Tomáš Lechner
670 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Brzy půjdu do školy
Brzy půjdu do školy Simona Pišlová; Gabriel Filcík
150 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Ošetřovatelské postupy v péči o nemocné I
Ošetřovatelské postupy v péči o nemocné I Renata Vytejčková; Petra Sedlařová; Vlasta Wirthová
329 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Stavební technologie III. pro SOU
Stavební technologie III. pro SOU Otomar Tibitanzl
280 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Český jazyk pro 2. ročník ZŠ
Český jazyk pro 2. ročník ZŠ Martina Belžíková; Andrea Havlínová
79 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Mezinárodní dohody o ochraně investic a právo Evropské unie
Mezinárodní dohody o ochraně investic a právo Evropské unie Tomáš Fecák
1209 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.