• nové

Technologie přípravy pokrmů 3

Autor: Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelo...

Číst více +
190 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.\r\n

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788073730321
ISBN: 978-80-7373-032-1
Autor: Hana Sedláčková
Vydavatel: FORTUNA
  • nové
Hledače kovů
Hledače kovů Rolf Wilhelm
158 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Trampoty s pohlavím
Trampoty s pohlavím Šárka Dušková; Martin Fafejta; Zdeněk Sloboda
369 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Počítání
Počítání Valérie Maëstre
99 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Matematika pro 5.ročník základní školy Průvodce pro učitele k učebnicové sadě
Matematika pro 5.ročník základní školy Průvodce pro učitele k učebnicové sadě J. Blažková; I. Chramostová; Š. Ledvinka
199 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Němčina Business Deutsch
Němčina Business Deutsch Iva Michňová
229 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Pravopisné rozcvičky 2
Pravopisné rozcvičky 2
399 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Lexikon teorie literatury a kultury
Lexikon teorie literatury a kultury
399 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Dornova metoda
Dornova metoda Gamal Raslan
270 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.