• nové

Technologie přípravy pokrmů 2

Autor: Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelo...

Číst více +
190 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.\r\n

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788071689522
ISBN: 80-7168-952-1
Autor: Hana Sedláčková
Vydavatel: FORTUNA
  • nové
Svalové funkční testy
Svalové funkční testy Vladimír Janda
459 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Aschenputtel und andere Märchen
Aschenputtel und andere Märchen Brüder Grimm
229 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Konkurenčné stratégie
Konkurenčné stratégie Jozef Papula; Zuzana Papulová; Ján Papula
478 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Písanka I pro 1. ročník Uvolňovací cviky
Písanka I pro 1. ročník Uvolňovací cviky Marta Sonnbergová
40 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Anarchie a evidence
Anarchie a evidence Miroslav Olšovský
350 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Dvě hemisféry - Dva světy
Dvě hemisféry - Dva světy Daniel Krchňák
400 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Nórčina konverzácia
Nórčina konverzácia
388 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Provádění staveb a jejich změn
Provádění staveb a jejich změn Martin Ondra
350 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.