• nové

Technologie přípravy pokrmů 1

Autor: Hana Sedláčková; Pavel Otoupal

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelo...

Číst více +
190 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.\r\n

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 88

Detaily

EAN: 9788071689126
ISBN: 80-7168-912-2
Autor: Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
Vydavatel: FORTUNA
  • nové
Deutsch eins, zwei 1 Drahomíra Kettnerová; Lea Tesařová
379 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
The Brother of the Other Radka Klvaňová
377 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Italština pro samouky a věčné začátečníky Miroslava Ferrarová; Eva Ferrarová; Vlastimila Pospíšilová
590 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Click with Friends 3 Miluška Karásková; Jiří Šádek; Kateřina Dvořáková
249 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Němčina Deutsch mit Max A1/díl 2 Olga Fišarová; Milena Zbranková
189 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Od Elišky k Alence
345 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Sbírka úloh z matematiky pro 7. ročník s klíčem Emilie Ženatá
129 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
KuliFerdo 1,2,3,4,5 Vývinové poruchy učenia, Číselká Barbora Kováčová; Michaela Hanáková
661 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.