• nové

Technológia pre 1.ročník UO mäsiar

Autor:

Učebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické postupy pou...

Číst více +
841 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Učebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické postupy používané v mäsovom priemysle. Učebnica oboznamuje so základnou surovinou, jej vlastnosťami a zložením, prípravou a nákupom jatočných zvierat a organizáciou mäsového priemyslu. Učebnica svojím grafickým spracovaním a vďaka bohatému obrazovému materiálu pomáha pri rýchlejšom osvojení si učiva.

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788080917418
ISBN: 978-80-8091-741-8
Autor:
Vydavatel: EXPOL PEDAGOGIKA
  • nové
Lidské tělo
Lidské tělo
59 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Slovensko-francúzsky a francúzsko-slovenský minislovník
Slovensko-francúzsky a francúzsko-slovenský minislovník Hana Mináriková
136 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Znalectvo praktikum
Znalectvo praktikum Milan Kubica; Nikola Švejdová; Peter Štetka
691 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Kvalita software
Kvalita software Petr Roudenský
249 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Česká cesta k podnikatelské etice
Česká cesta k podnikatelské etice Marie Bohatá
249 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Škola jako místo radosti z přemýšlení o jazyce
Škola jako místo radosti z přemýšlení o jazyce Jasňa Pacovská; Iva Nebeská; Alex Rörich
249 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Mamie Pétronille et le pirate
Mamie Pétronille et le pirate Jane Cadwallader
242 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Hravá literatura 7 Učebnice
Hravá literatura 7 Učebnice
105 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.