• nové

Technológia pre 1.ročník UO mäsiar

Autor:

Učebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické postupy pou...

Číst více +
841 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Učebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické postupy používané v mäsovom priemysle. Učebnica oboznamuje so základnou surovinou, jej vlastnosťami a zložením, prípravou a nákupom jatočných zvierat a organizáciou mäsového priemyslu. Učebnica svojím grafickým spracovaním a vďaka bohatému obrazovému materiálu pomáha pri rýchlejšom osvojení si učiva.

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788080917418
ISBN: 978-80-8091-741-8
Autor:
Vydavatel: EXPOL PEDAGOGIKA
  • nové
Mediální zákony Komentář
Mediální zákony Komentář Aleš Rozehnal
549 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Finanční gramotnost pro druhý stupeň základní školy
Finanční gramotnost pro druhý stupeň základní školy Petr Jakeš
75 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Putování od středověku po současnost
Putování od středověku po současnost
285 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Sborník č. 6 Rozhodnutí okresních, krajských a vrchních soudů
Sborník č. 6 Rozhodnutí okresních, krajských a vrchních soudů
209 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Lymfotaping
Lymfotaping Jitka Kobrová
349 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování Konrád Kendík
1307 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Autorský zákon
Autorský zákon Radim Polčák; Pavel Koukal; Rudolf Leška
1390 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Little Lord Fauntleroy
Little Lord Fauntleroy Frances Hodgson Burnettová
286 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.