\\r\\n Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další...
Číst více +\r\n Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.
\r\n\r\n Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
\r\nVazba: |
---|
EAN: | 9788073331399 |
---|---|
ISBN: | 978-80-7333-139-9 |
Autor: | |
Vydavatel: | INFORMATORIUM |