• nové

Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž

Autor: Jiří Černý

Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáh...

Číst více +
299 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.

Vlastnosti

Vazba:

Detaily

EAN: 9788086351117
ISBN: 978-80-86351-11-7
Autor: Jiří Černý
Vydavatel: RATIO
  • nové
Český jazyk pracovní sešit pro 7. ročník
95 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Budu dobře číst Jana Borecká
115 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Jak vystoupit do inteligibilního světa Porfyrios
298 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Začínáme s japonštinou
249 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Konzervatismus dnes Petr Fiala; František Mikš
245 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Sbírka úloh z matematiky pro 7. ročník ZŠ Ivan Bušek; Věra Väterová; Marie Cibulková
182 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Memorix anatomy
1399 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Dokazovanie v trestnom konaní Svedok Miloš Deset
1321 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.