\\r\\n Moderní technologie (inzulinová pera a inzulinové pumpy) a nová inzulinová analoga umožňuj...
Číst více +\r\n Moderní technologie (inzulinová pera a inzulinové pumpy) a nová inzulinová analoga umožňují osobám s diabetem 1. typu přesně reagovat na příjem potravy (sacharidů) a fyzickou aktivitu. Ukazuje se, že nejčastější nepřesnosti ve výpočtu dávky inzulinu jsou způsobeny špatným odhadem dávky požitých sacharidů. K usnadnění odhadu použitých sacharidů připravil tým autorů z řad nutričních terapeutů a lékařů tuto knihu, ve které jsou jednoduchým a praktickým způsobem seřazeny skupiny potravin, které sacharidy obsahují. Nedílnou součástí každé skupiny jsou fotografie potravin se spočítanými dávkami sacharidů, doplněné o zasvěcené a praktické komentáře.
\r\nVazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788073455576 |
---|---|
ISBN: | 978-80-7345-557-6 |
Autor: | Zdeněk Rušavý; Klára Picková |
Vydavatel: | MAXDORF |