142 s. : barev. il. ; 31 cm, Autoři seznamují čtenáře s výhodami i prob...
Číst více +142 s. : barev. il. ; 31 cm, Autoři seznamují čtenáře s výhodami i problémy spojenými se zaváděním alternativních plodin, které nahrazují, rozšiřují a doplňují stávající sortiment a přispívají k rozšíření spektra rostlinné produkce. Většina z nich se vyznačuje specifickými kvalitativními vlastnostmi (chuťové, nutriční, zdravotní aj.), jsou součástí racionální výživy, léčebných diet i tzv. funkčních potravin a mohou se dobře uplatnit i v přírodní farmacii či kosmetice.
| Vazba: | vazba tuhá – celopapírová |
|---|---|
| Rok vydání: | 2011 |
| Nákupní list: | 2H 122 |
| Stav: | zachovalá |
| ISBN: | 978-80-86726-40-3 (váz.) |
|---|---|
| Autor: | Jan Moudrý a kolektiv |
| Vydavatel: | Praha : Profi Press, 2011 |