\\r\\n Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, ce...
Číst více +\r\n Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti.
\r\n\r\n Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce?
\r\nVazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788073608156 |
---|---|
ISBN: | 978-80-7360-815-6 |
Autor: | Hana Sedláčková |
Vydavatel: | Ottovo nakladatelství |