• nové

Učebnice zavařování a konzervace

Autor: Jan Jílek

Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje...

Číst více +
Produkt není určený k prodeji!
Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně. Do detailu se seznámíte s přípravou nálevů kompotů a sterilované zeleniny, se zvláštními sterilizačními režimy pro jednotlivé druhy ovoce a zeleniny. Autor fundovaně pojednává také o chemickém složení poživatin a jejich významu pro výživu lidského organizmu, popisuje změny jejich chemického složení během zrání a skladování a taktéž upozorňuje na řadu vnějších vlivů, které mají pro uchování kvalitativních vlastností konzervovaných plodů klíčový význam.\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788086179674
ISBN: 978-80-86179-67-4
Autor: Jan Jílek
Vydavatel: Fontána
  • nové
Pamäti
Pamäti Michal Kováč
270 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Pamatuješ, mami?
Pamatuješ, mami? Anna Janko
285 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Nobilitas Iudaeorum
Nobilitas Iudaeorum Jan Županič; Michal Fiala
623 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Jak se vyléčit z úzkosti
Jak se vyléčit z úzkosti Amy B. Scher
298 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Úloha katolické církve v epoše fašismu
Úloha katolické církve v epoše fašismu Anton Szanya
129 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Jahody
Jahody
399 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Masarykovy oprátky
Masarykovy oprátky Jiří Plachý; Ivo Pejčoch
250 Kč 120 Kč
Skladem 2 ks
  • nové
Nezvěstný
Nezvěstný Petr Enc; Harald Skala
299 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.