\\r\\n Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní ...
Číst více +\r\n Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená!
\r\n\r\n V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty - na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu, gnocchi, ) a vybrané regionální speciality např. z Jižního Tyrolska nebo Sicílie… A samozřejmě nechybí ani proslulé italské dezerty - tiramisu, panna cotta, ledové semifreddo...
\r\n\r\n Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít italské suroviny - od olivového oleje přes parmazán a mozzarellu až po zeleninu a ovoce (artyčok, fíky atd.), co si přivézt z dovolené, jak číst v jídelním lístku v pizzerii atd.
\r\n\r\n \"Autorka kuchařky Katka Švejdová žila pár let v Itálii a propadla šarmu italských mužů, ale především kouzlu italské kuchyně. Recepty, které jí často prozradily právě mamme italiane, jsou tak opravdu autentické, ověřené redakcí časopisu Apetit, ale hlavně uvařitelné i v českých podmínkách,\" říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková.
\r\n\r\n PS: Apetit vám doma zařídí pořádnou Itálii!
\r\n\r\n 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7 kapitol:
\r\n\r\n - Šupito presto
\r\n - Bravo, pizza
\r\n - Pasta, a pasta!
\r\n - Pod jižním slunce
\r\n - Horská výprava
\r\n - Grandiózní hostina
\r\n - Sladký život
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
---|
EAN: | 9788087575079 |
---|---|
ISBN: | 978-80-87575-07-9 |
Autor: | redakce časopisu Apetit |
Vydavatel: | APETIT |