Když upečete drobenkový koláč, úspěch je zaručen. Populární německý šéfkuchař a autor mnoha kucha...
Číst více +Když upečete drobenkový koláč, úspěch je zaručen. Populární německý šéfkuchař a autor mnoha kuchařek Patrik Jaros shromáždil recepty na přípravu nejchutnějších drobenkových koláčů a přidal k nim nové varianty.
\r\nVyzkoušet můžete 40 vynikajících koláčů – např. drobenkový koláč s jablky a třešněmi, koláč z tvarohového těsta s mákem a mandlovou drobenkou, letní drobenkový koláč s broskvemi a ricottou, čokoládový koláč s pomerančovou drobenkou, marcipánové tartaletky s hruškami a drobenkou nebo klasický babiččin drobenkový koláč. Postupy pečení jsou rozepsané do detailů a hotové koláče zobrazují velké fotografie. Nechybí informace o surovinách a nástrojích i rady zkušených pekařů.Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788073917074 |
---|---|
ISBN: | 978-80-7391-707-4 |
Autor: | |
Vydavatel: | SLOVART |