Kniha s bohatým fotografickým doprovodem vám nabízí vše, co potřebujete vědět o sýrech. \\r\\n\\r...
Číst více +Kniha s bohatým fotografickým doprovodem vám nabízí vše, co potřebujete vědět o sýrech.
\r\n\r\nJak se sýry vyrábějí a proč se různé druhy tolik liší. Jak vybrat sýr v nejlepším možném stavu a co dělat, aby takový až do konzumace zůstal. Čím a jak sýr krájet a jakým způsobem využít kousky, které vám zůstanou. Jak připravit dokonalá klasická sýrová prkénka a moderní nářezové mísy s něčím navíc. Jaké víno se hodí k jednotlivým druhům sýra a jak je to s podáváním dalších nápojů k sýrovému pohoštění, například piva, cideru, sherry, čaje. Kniha vám poradí i s výběrem pečiva k různým sýrům a s přípravou dokonalého sýrového sendviče. A nakonec vám tento užitečný průvodce světem sýrů předloží více než 40 receptů z různých zemí, které vám jistě budou dobrou inspirací.Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
---|---|
Počet stran: | 160 |
EAN: | 9788073916862 |
---|---|
ISBN: | 978-80-7391-686-2 |
Autor: | Fiona Beckettová |
Vydavatel: | SLOVART |