Kniha představuje variace základních receptů na korpusy, sušenky, cupcakes, mini dortíky a dortová lízátka (cake pops), nabídne přehled nejdůležitějších pomůcek a potřeb ke zdobení, které ušetří mnoho času, seznámí vás s prací s potahovými a modelovacími hmotami, objasní používání rozmanitých barviv k docílení realistického vzhledu, odhalí tajemství práce s čokoládovou polevou – ganache, sirupem, krémem a bílkovou polevou, jež zaručí profesionální vzhled i u doma vyrobených dezertů. \r\n\r\nV deseti kapitolách naleznete celkem třicet sladkých delikates, které si s pomocí názorných fotografických postupů a podrobně vysvětlených instrukcí a tipů zvládnete vyrobit sami doma. Každá kapitola se vždy věnuje jednomu slavnostnímu tématu (Oslavy jara, Narození miminka, Narozeniny holčičky, chlapečka, maminky, tatínka, slečny, První školní den, Svatba, Zimní radovánky). Sladký design Hanky Rawlings vás bude provázet těmi nejdůležitějšími okamžiky celého vašeho života. Se stejnou láskou, s jakou pro vás Hanka knihu připravila, budete moci obdarovat skvostnými sladkostmi vaše nejbližší. \r\n\r\n