• nové

Uzení, nakládání a konzervování masa

Autor: Bernhard Gahm

\\r\\n Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodn...

Číst více +
249 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

\r\n

Vlastnosti

Vazba:

Detaily

EAN: 9788024742663
ISBN: 978-80-247-4266-3
Autor: Bernhard Gahm
Vydavatel: GRADA
  • nové
Výchova a výcvik psa
Výchova a výcvik psa Karel Hartl
339 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Mezi Stalinovou třídou a Husákovým tichem
Mezi Stalinovou třídou a Husákovým tichem Martina Ptáčníková
425 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Uvádění začínajících učitelů mateřských škol
Uvádění začínajících učitelů mateřských škol Irena Borkovcová; Zora Syslová
385 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Nezavršitelnost spravedlnosti
Nezavršitelnost spravedlnosti Michal Janata
300 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Ozdobné balení dárků 4. díl
Ozdobné balení dárků 4. díl Radka Křivánková
345 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Psychoterapie pro laiky
Psychoterapie pro laiky Viktor E. Frankl
230 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Arábia chutí
Arábia chutí Emíre Khidayer; Alan Hyža
1321 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Když se nemožné stane
Když se nemožné stane Stanislav Grof
499 Kč
Skladem 1 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.