• nové

Uzení, nakládání a konzervování masa

Autor: Bernhard Gahm

\\r\\n Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodn...

Číst více +
249 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

\r\n

Vlastnosti

Vazba:

Detaily

EAN: 9788024742663
ISBN: 978-80-247-4266-3
Autor: Bernhard Gahm
Vydavatel: GRADA
  • nové
Sudoku do kapsy
Sudoku do kapsy
159 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Papež proti válce
Papež proti válce Karel Kašpar
169 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Helenčino pečení Barevné posvícení
Helenčino pečení Barevné posvícení Helena Vybíralová
358 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Pohled do jiného světa
Pohled do jiného světa Herbert Vollmann
230 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Odin 1
Odin 1
360 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Šperky viazané technikou makramé
Šperky viazané technikou makramé
88 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Čestná stráž prezidenta Slovenskej republiky
Čestná stráž prezidenta Slovenskej republiky Juraj Hradský
898 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Ten nej život pro vašeho psa
Ten nej život pro vašeho psa Emily Strongová; Allie Benderová
399 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.