• nové

Uzení, nakládání a konzervování masa

Autor: Bernhard Gahm

\\r\\n Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodn...

Číst více +
249 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

\r\n

Vlastnosti

Vazba:

Detaily

EAN: 9788024742663
ISBN: 978-80-247-4266-3
Autor: Bernhard Gahm
Vydavatel: GRADA
  • nové
Kam mizí vaše peníze
Kam mizí vaše peníze Martina Valachová
199 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Žijte prostě
Žijte prostě Julia Watkins
199 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Karty léčivých vod
Karty léčivých vod Rebecca Campbell; Katie-Louise
555 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Tido J. Gašpar
Tido J. Gašpar Ľubo Olach
448 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Filmové miesta
Filmové miesta Tomáš Galierik
599 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Věnce
Věnce Markus A. Reinhold
672 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Máte problémy s váhou?
Máte problémy s váhou? Rüdiger Dahlke
278 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.