• nové

Uzení, nakládání a konzervování masa

Autor: Bernhard Gahm

\\r\\n Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodn...

Číst více +
249 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

\r\n

Detaily

EAN: 9788024742663
ISBN: 978-80-247-4266-3
Autor: Bernhard Gahm
Vydavatel: GRADA
  • nové
Jací jsou? Albánci
Jací jsou? Albánci Alan Andoni
169 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Ani v ráji není dobré být sám
Ani v ráji není dobré být sám Tomáš Novotný
219 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Návrat domů
Návrat domů Dalibor Vácha
229 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Spiknutí se neříká
Spiknutí se neříká Gary Allen; Larry Abraham
279 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Papežovo ďábelské vědění
Papežovo ďábelské vědění Marek Otisk
280 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Pastevcovy zápisky
Pastevcovy zápisky František Groessl
399 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Záhady kolem nás 3 Říkají hvězdy  pravdu?
Záhady kolem nás 3 Říkají hvězdy pravdu? Ján Bienik
99 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.