Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzená...
Číst více +Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788024740683 |
---|---|
ISBN: | 978-80-247-4068-3 |
Autor: | Vladimír Dyk |
Vydavatel: | GRADA |