Čerstvé ovoce a zelenina ze zahrady přímo na váš stůl Přírodní pěstitelství ovoce a zeleniny neobohacuje pouze náš jídelníček, ale odhaluje souvislosti mezi světem rostlin a zvířat, zemí, vesmírem a člověkem. Pozorovat klíčení a růst rostlin a pomáhat jim v tomto procesu, prožívat neustále se měnící hru přírodních dějů přináší radost z práce pod širým nebem. Autorky nám nabízejí podrobnou, stručnou a přesnou formou poznatky potřebné k úspěšnému pěstování a sklizni zdravého ovoce a zeleniny bez chemických látek. Praktická kniha s mnoha tipy pro každého, kdo ocení křupavé saláty, voňavá rajčata, aromatické koření a lahodné ovoce z vlastní zahrádky. Annelore Brunsová, nar. 1928, předávala po mnoho let své poznatky o biologickém pěstování ovoce a zeleniny v rámci vyučování na německých státních vysokých školách a přednášek v alternativních centrech. S pomocí svého manžela, Huberta Brunse, jehož obrázky a nákresy doplňují její publikace, vydala celou řadu úspěšných knih z tohoto oboru. Annelore Brunsová dnes pracuje jako léčitelka. Susanne Brunsová, nar. 1960, jde ve stopách svých rodičů, ačkoli kvůli svým třem dětem zanechala studia zahradnictví, je autorkou mnoha knih o biologickém pěstitelství a pracovala pro rozhlas a televizi. Jejím hlavní zájmem bylo a je předávání poznatků našich předků příštím generacím.