• nové

Udírny a uzení

Autor: Egon Binder

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzí...

Číst více +
179 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788024712611
ISBN: 80-247-1261-X
Autor: Egon Binder
Vydavatel: GRADA
  • nové
Jak se časy mění
Jak se časy mění Slavomír Vácha
229 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Geostorky
Geostorky Petr Brož
399 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Venerologie
Venerologie Přemysl Procházka
279 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Vytváření konvertity
Vytváření konvertity Radmila Prchal Pavlíčková; Iveta Coufalová; Hana Ferencová
499 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Jan Hus
Jan Hus František Šmahel
498 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Historický nábytek
Historický nábytek Ludvík Losos
549 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Co si pamatuju
Co si pamatuju Věra Dvořáková
299 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.