• nové

Czech Cookery

Autor: Lea Filipová

Enticingly fragrant pork baked with stewed sauerkraut and dumplings, fillet of beef in cream sauc...

Číst více +
199 Kč Skladem 2 ks
Enticingly fragrant pork baked with stewed sauerkraut and dumplings, fillet of beef in cream sauce garnished with lemon and cranberries, roast goose, pheasant with bacon, Prague ham with creamed horseradish, pancakes with bilberry sauce, strawberry dumplings made of fermented dough and sprinkled with grated white cheese, baked yeast dumplings with poppy-seed and cream cheese fillings, or Christmas cake with raisins and almonds... These are the classics that have made Czech cuisine famous. This recipe book, with its easy-to-follow instructions, plenty of tips and variations on basic recipes, and colour photographs of important steps in the preparation and presentation of the dishes, will certainly tempt you into cooking something mouthwatering for your family or friends.

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788027609116
ISBN: 978-80-276-0911-6
Autor: Lea Filipová
Vydavatel: SLOVART
  • nové
Prokletí impéria
Prokletí impéria Martin Schulze Wessel
498 Kč
Skladem 2 ks
  • nové
Náš rok v kuchyni
Náš rok v kuchyni
599 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
30 minut v kuchyni
30 minut v kuchyni
299 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Život a dílo básníka Ivana Wernische
Život a dílo básníka Ivana Wernische Petr Motýl
397 Kč
Skladem 5 ks
  • nové
Každý krok je volba
Každý krok je volba Věra Nováková
399 Kč
Skladem 3 ks
  • nové
Jedlá zahrada
Jedlá zahrada Benedict Vanheems
399 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Apollo a Marsyas
Apollo a Marsyas Michal Konečný
899 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Když dvě věci jsou totéž
Když dvě věci jsou totéž Anna Hogenová
290 Kč
Skladem 1 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.