\r\n V úvodu knihy najdete přehled prospěšných vlastností a zásad tohoto způsobu stravování spolu s praktickými radami týkajícími se nejdůležitějších potravin. Hildegarda z Bingenu ve středověku pozorovala účinky mnoha potravin, jako je špalda, fenykl, kaštany a řada bylinek a koření. Jak si i my můžeme osvojit tuto zdraví prospěšnou, osvěžující a energii dodávající stravu?\r\n\r\n Marie-France Delpechová, která podle zásad Hildegardy z Bingenu vaří více než třicet let, se s námi chce podělit o tyto recepty pro každý den, přizpůsobené každé chuti a každému ročnímu období.\r\n
Vlastnosti
Vazba: |
Pevná bez přebalu lesklá |
Detaily
EAN: |
9788088325383 |
ISBN: |
978-80-88325-38-3 |
Autor: |
Marie-France Delpechová |
Vydavatel: |
Ergo Brauner, s.r.o. |