\\r\\n V roce 2012 Giancarlu Caldesimu diagnostikovali cukrovku 2. typu, od té doby zhubl o 25 ki...
Číst více +\r\n V roce 2012 Giancarlu Caldesimu diagnostikovali cukrovku 2. typu, od té doby zhubl o 25 kilogramů a dodnes nemoc úspěšně kontroluje.
\r\n V této inspirativní knize se s manželkou Katie a výživovou poradkyní Jenny Phillipsovou dělí o poznatky a zkušenosti v oblasti snížení hmotnosti a odeznění cukrovky 2. typu pomocí chutné nízkosacharidové stravy. Zabývají se běžnými nástrahami dlouhodobé změny stravování a přinášejí nápady na obědy v práci, jako například špenátovýfalafel s řepným hummusem, navrhují zdravější verzi jídla z donášky, jako je pizza al taglio, kuřecí tikka masala a thajské červené kari s hovězím, ale také představují slavnostnější pokrmy typu jehněcí tažín a cannelloni ze špenátových těstovin, kterými potěšíte rodinu i přátele. V kuchařce dokonce najdete inspiraci k občasnému mlsání v podobě třeba horkého malinového soufflé nebo čokoládového dortu s kávoua ořechy.
\r\n
\r\n Kniha s předmluvou průkopnického praktického lékaře a specialisty na cukrovku Davida Unwina vám ukáže, jak můžete i vy předcházet cukrovce 2. typu a kontrolovat ji nízkosacharidovým životním stylem, abyste nemuseli brát léky do konce života.
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788088428299 |
---|---|
ISBN: | 978-80-88428-29-9 |
Autor: | Giancarlo Caldesi; Katie Caldesi; Jenny Phillipsová |
Vydavatel: | Alpha book |