• nové

Jarní Tradinář

Autor: Martina Boledovičová; Martina Viktorie Kopecká

\\r\\n Kniha navazuje na Vánoční Tradinář a obsahuje celkem 80 receptů na tradiční i moderní jarn...

Číst více +
599 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Kniha navazuje na Vánoční Tradinář a obsahuje celkem 80 receptů na tradiční i moderní jarní dobroty, například masopustní koblihy a boží milosti, postní jídla a polévky, božíhodové menu, kynuté jidáše, mazance a velikonoční cukroví i jarní pokrmy z prvních bylin a zelených lístků.

\r\n

\r\n Kniha vás provede obdobím od Dušiček po Hromnice. Jarní Tradinář ukazuje zvyky oslavující nové jaro, od loučení se se zimou o masopustu přes otevírání země kolem sv. Jiří a podporu dobré úrody o Velikonocích po oslavy vrcholného mládí začátkem května a předání vlády létu o letnicích.

\r\n

\r\n Nechybí výklad křesťanského velikonočního příběhu a svátků světců od farářky Martiny Viktorie Kopecké a téměř 40 návodů na tvoření masopustních masek, jarních dekorací i velikonočních kraslic.

\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu matná

Detaily

EAN: 9788088244301
ISBN: 978-80-88244-30-1
Autor: Martina Boledovičová; Martina Viktorie Kopecká
Vydavatel: Smart Press
  • nové
Dobromysl
Dobromysl Aleš Vodička; Jarka Kovaříková
399 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Škoda Motorsport
Škoda Motorsport Martin Kupec; Michal Velebný
790 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Perzské listy
Perzské listy Charles de Secondat Montesquieu
249 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Přimda
Přimda Rostislav Vojkovský
98 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Andělská slova
Andělská slova Doreen Virtue; Grant Virtue
328 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Oživlé sochy
Oživlé sochy Monika Lanz
130 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
S Wellingtony nad Biskajem
S Wellingtony nad Biskajem Miloslav Pajer
590 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Vysoce citliví lidé 2
Vysoce citliví lidé 2 Elaine N. Aron
588 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.