• nové

Proč se klepou řízky

Autor: Vladimír Mikeš

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neust...

Číst více +
298 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – od jejich chemického složení pres důvod klepání řízku až po to, proč si červ vybere vždy to nejkrásnější jablko. Nemalý prostor je věnován také nejrůznějším chemickým látkám (lidově zvaným „éčka“), které se do potravin přidávají. Autor, profesor biochemie, je neobhajuje, ale uvádí na pravou míru některé názory na jejich přehnanou nebezpečnost.

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná s přebalem matná

Detaily

EAN: 9788076750869
ISBN: 978-80-7675-086-9
Autor: Vladimír Mikeš
Vydavatel: Dokořán
  • nové
Austrálie země kontrastů
Austrálie země kontrastů Leoš Šimánek
398 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Cesta do Francie
Cesta do Francie Tomáš Radotínský
249 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Numerologie celebrit
Numerologie celebrit Eva Novotná
228 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Dog frisbee
Dog frisbee Karin Actunová
299 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Domácí cvičení 5
Domácí cvičení 5 Stanislava Holomková; Kamila Štreitová
349 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Střihněte dětem na šaty
Střihněte dětem na šaty Lenka Velebová
379 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Já & písnička 6
Já & písnička 6
249 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Cesta energie
Cesta energie Robert Urgela
168 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.