\\r\\n Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního...
Číst více +\r\n Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy.
\r\n\r\n Kančí maso je libové s jemnou příchutí zvěřiny, skvěle se hodí k úpravě při nízkých teplotách, na grilování i k výrobě klobás a přípravě pokrmů z mletého masa. Mezi recepty najdete jednoduchá jídla i slavnostnější pokrmy, tradiční recepty od babiček i novější pojetí úpravy masa; všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3.
\r\nVazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788075413239 |
---|---|
ISBN: | 978-80-7541-323-9 |
Autor: | Mikael Axell; Frida Ernsth |
Vydavatel: | Vašut |