Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, jak šetrně připravit maso, rybu nebo tofu. V kuchařce jsou recepty na přílohy, polévky, omáčky, hlavní jídla i dezerty. Už se vám sbíhají sliny na polévku udon, na vepřové se zázvorem, rýžové kuličky s omáčkou teriyaki? Tak honem do kuchyně!
Vlastnosti
Vazba: |
Brožovaná bez přebalu lesklá |
Detaily
EAN: |
9788075413338 |
ISBN: |
978-80-7541-333-8 |
Autor: |
Beate mari Jahnke |
Vydavatel: |
Vašut |
Zednictví
Kamil Barták; Jaroslav Kohout; Antonín Tobek