• nové

Zvěřina

Autor: Matthias F. Mangold

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat t...

Číst více +
199 Kč Skladem 1 ks
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788075412553
ISBN: 978-80-7541-255-3
Autor: Matthias F. Mangold
Vydavatel: Vašut
  • nové
Háčkované šátky a šály
Háčkované šátky a šály
249 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Bdělost
Bdělost Anthony de Mello
298 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Dědečku, vyprávěj
Dědečku, vyprávěj Monika Kopřivová
590 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Fenomén Zappa
Fenomén Zappa Vladimír Papoušek; David Skalický
249 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Mucha / Německý jazyk
Mucha / Německý jazyk Sarah Muchová
449 Kč
Skladem 2 ks
  • nové
Léčivé rostliny Díl 1/ Čechy a Morava
Léčivé rostliny Díl 1/ Čechy a Morava Valdemar Grešík
349 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Státní převrat
Státní převrat Edward N. Luttwak
298 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Kéž bych věděla Donna Ashworth
329 Kč
Skladem 1 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.