• nové

Zvěřina

Autor: Matthias F. Mangold

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat t...

Číst více +
199 Kč Skladem 1 ks
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788075412553
ISBN: 978-80-7541-255-3
Autor: Matthias F. Mangold
Vydavatel: Vašut
  • nové
Rothschildové
Rothschildové Roman Sandgruber
549 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Šumava
Šumava Vilém Hrach
399 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Temná data
Temná data David J. Hand
420 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Novičok nebo kulka
Novičok nebo kulka Ondřej Kundra
349 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Prototypy elektrických lokomotiv, jednotek a vozů
Prototypy elektrických lokomotiv, jednotek a vozů Martin Harák; Rostislav Kolmačka
599 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Letadla Kompletní historie
Letadla Kompletní historie
379 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Pražská domovní znamení vyprávějí
Pražská domovní znamení vyprávějí Magdalena Wagnerová
279 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Černobyl
Černobyl Serhii Plokhy
448 Kč
Skladem 1 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.