• nové

Výživná kniha o jídle

Autor: Karolína Fourová

Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientov...

Číst více +
499 Kč Skladem 2 ks
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové, inženýrky v oboru výživy a kvality potravin, navazuje na úspěšný bestseller Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete. \r\n

\r\nKniha vás bezpečně provede nekonečnou galaxií surovin a odpoví vám na všechny otázky, které vás ve spojitosti s jídlem kdy napadly. Pomůže vám nahlížet na potraviny z hlediska výživy i kvality a naučí vás to nejdůležitější – správně je skladovat a pracovat s nimi v kuchyni. A aby vás alchymie se šlehacími metlami a vařečkou bavila hned od začátku, najdete v knize 50 jednoduchých a neprůstřelných receptů z autorčiny kuchyně.

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788024282299
ISBN: 978-80-242-8229-9
Autor: Karolína Fourová
Vydavatel: Esence
  • nové
Praporu věren i ve ztraceném boji
Praporu věren i ve ztraceném boji Martina Šmejkalová
590 Kč 69 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Zaniklé obce
Zaniklé obce Jiří Padevět
2650 Kč
Skladem 4 ks
  • nové
Ignaciánska spiritualita a tradice Východu
Ignaciánska spiritualita a tradice Východu Javier Melloni; Samuel Prívara
288 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Svět podle Trumpa
Svět podle Trumpa Tomáš Klvaňa
399 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Umění politické strategie
Umění politické strategie Henry Kissinger
697 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Krize v životě, život v krizi
Krize v životě, život v krizi Radkin Honzák; Vladimíra Novotná
69 Kč
Skladem 3 ks
  • nové
Křížovky a recepty z hub
Křížovky a recepty z hub
99 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Umění vnímat umění
Umění vnímat umění Michael Třeštík
349 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.