• nové

Výživná kniha o jídle

Autor: Karolína Fourová

Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientov...

Číst více +
499 Kč Skladem 2 ks
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové, inženýrky v oboru výživy a kvality potravin, navazuje na úspěšný bestseller Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete. \r\n

\r\nKniha vás bezpečně provede nekonečnou galaxií surovin a odpoví vám na všechny otázky, které vás ve spojitosti s jídlem kdy napadly. Pomůže vám nahlížet na potraviny z hlediska výživy i kvality a naučí vás to nejdůležitější – správně je skladovat a pracovat s nimi v kuchyni. A aby vás alchymie se šlehacími metlami a vařečkou bavila hned od začátku, najdete v knize 50 jednoduchých a neprůstřelných receptů z autorčiny kuchyně.

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788024282299
ISBN: 978-80-242-8229-9
Autor: Karolína Fourová
Vydavatel: Esence
  • nové
Vypalování do dřeva
Vypalování do dřeva Irish S. Lora
369 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Houby
Houby
299 Kč
Skladem 2 ks
  • nové
Cestování za císaře pána
Cestování za císaře pána Pavel Scheufler
549 Kč
Skladem 5 ks
  • nové
Lagom
Lagom Linnea Dunne
298 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Nebuďte people-pleaser
Nebuďte people-pleaser Hailey Mageeová
399 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Tajuplné dětství
Tajuplné dětství Maria Montessori
349 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Biohacking
Biohacking Alžběta Shejbalová
299 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Pražské ptactvo 1800–2020
Pražské ptactvo 1800–2020 Veleslav Wahl; Petr Voříšek; Jaroslav Cepák
1399 Kč
Skladem 1 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.