Sous vide se již dlouhá léta těší zasloužené pozornosti v restauracích, kterým umožňuje připravov...
Číst více +\r\nTeď ale vynálezci Nomiku, prvního cenově dostupného ponorného sous vide cirkulátoru, přicházejí s touto kuchařkou, která popisuje, jak si pokrmy jako z té nejlepší restaurace mohou pomocí metody sous vide připravit v pohodlí vlastní kuchyně i amaterští kuchaři.
\r\n Povzneste domácí vaření na úplně novou úroveň
\r\nObjevte způsob, jak uvařit lahodné a zaručené šťavnaté krůtí maso a ochutnejte i neotřelé předkrmy - co byste řekli třeba smaženým žloutkům? V této knize najdete více než 100 receptů pro každou příležitost. Sous vide vám umožní povznést domácí vaření na úplně novou úroveň.
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788075543585 |
---|---|
ISBN: | 978-80-7554-358-5 |
Autor: | Lisa Q. Fetterman |
Vydavatel: | ANAG |