\\r\\n Nejkomplexnější kuchařská dvoudílná kniha pro všechny, kteří si chtějí usnadnit vaření. Čt...
Číst více +\r\n Nejkomplexnější kuchařská dvoudílná kniha pro všechny, kteří si chtějí usnadnit vaření. Čtenáři, domácí kuchaři, v ní najdou reprezentativní přehled více jak 2000 receptů, známých i méně známých, z české i mezinárodní kuchyně. Pomocí hrnku, lžíce, či hrsti snadno odměří suroviny a připraví vybraný pokrm pro jakoukoliv příležitost.
\r\n První díl obsahuje například velké množství receptů na předkrmy, polévky a pomazánky a mnoho dalších pokrmů z masa, ryb a drůbeže.
\r\n Druhý díl je věnován receptům z ovoce a zeleniny, z obilovin, luštěnin a vajec. Svou obsáhlou kapitolu zde mají též oblíbené moučníky, dezerty a cukroví.
\r\n V obou dílech však čtenáři najdou mnohem více témat, která jim budou inspirací pro každodenní vaření.
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788074519086 |
---|---|
ISBN: | 978-80-7451-908-6 |
Autor: | |
Vydavatel: | Ottovo nakladatelství |