\\r\\n Sladkosti jsou nedílnou součástí naší stravy, zejména při různých oslavách, svátečních pří...
Číst více +\r\n Sladkosti jsou nedílnou součástí naší stravy, zejména při různých oslavách, svátečních příležitostech a Vánoce či Velikonoce si bez nich nelze představit.
\r\n\r\n Ovšem lidé s celiakií, čili nesnášenlivostí vůči lepku, jsou na tom o dost hůře než běžní strávníci. V obchodech je velmi omezený výběr bezlepkových dobrot, nadto nebývají zrovna levné. A právě jim věnovala Iva Kohoutková svou cukrářskou příručku.
\r\n\r\n Shromáždila v ní na 300 receptů všemožného cukroví, jež lze připravit v domácích podmínkách, a k nim přidala recepty na nejrůznější krémy a polevy. Připojila i řadu praktických rad, neboť práce se surovinami prostými lepku je ošidná a vyžaduje značnou opatrnost. Autorka se opírá o vlastní dlouholeté zkušenosti a ochotně se o ně dělí při nejrůznějších příležitostech. Mimo jiné v této knížce, kterou doplnila i vlastními snímky.
\r\n\r\n Co v této knížce najdete?
\r\nVazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788086410784 |
---|---|
ISBN: | 978-80-86410-78-4 |
Autor: | Iva Kohoutková |
Vydavatel: | Baset |