• nové

Obilovinová kuchařka

Autor: Petr Klíma

\\r\\n Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotní...

Číst více +
449 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotními riziky a obezitou. Řada lidí dnes řeší také některou z forem intolerance lepku. Obiloviny ale zdaleka nejsou jen produkty z bílé pšeničné mouky, nudné „zrní“ nebo prázdné sacharidy… Třetí kniha veganského šéfkuchaře Petra Klímy představuje tuto důležitou skupinu rostlinných surovin v úplně jiném a lákavém světle.

\r\n

\r\n Hlavní roli zde hrají tradiční i méně známé druhy obilovin a pseudoobilovin, včetně těch bezlepkových – ale v jejich přirozené, průmyslově co nejméně upravené, a tedy výživné podobě: plné vlákniny, minerálů, bílkovin a zdravých tuků. Existuje tolik druhů a tolik možností zdravého a kreativního zpracování! Zapojte je s pomocí pestré palety skvělých receptů do svého každodenního jídelníčku!

\r\n

\r\n ŠPALDA, ČERVENÁ PŠENICE, KAMUT, PŠENICE OZIMÁ, JEČMEN, ŽITO, OVES, JÁHLY, POHANKA, KUKUŘICE, RÝŽE MNOHA DRUHŮ, QUINOA, AMARANT, ČIROK

\r\n
    \r\n
  • \r\n krémové a lehké polévky, originální pomazánky, saláty, placky a tataráky, knedlíky, noky či halušky, risotta, zapékané pokrmy a další rozmanité hlavní chody, ale i snídaňové kaše, palačinky, moučníky, energetické tyčinky a sušenky
  • \r\n
  • \r\n celá zrna, klíčky, vločky, celozrnná mouka, bulgur, kuskus, polenta, těstoviny
  • \r\n
  • \r\n přehledné a inspirativní představení jedné (pseudo)obiloviny za druhou, doplněných spoustou lokální zeleniny, čerstvých bylinek, sezonního ovoce a voňavého koření
  • \r\n
\r\n

\r\n
\r\n recepty plné chuti, živin a vlákniny, včetně bezlepkových variant, a naopak bez masa, mléka, vajec i cukru

\r\n

\r\n  

\r\n

\r\n AUTOR KNIHY PETR KLÍMA
\r\n Autor blogu greenwayfood.cz, dalších dvou úspěšných knih „Zeleninová kuchařka – z farmy přímo na váš stůl“ a „Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny“, fotograf a šéfkuchař oblíbené dejvické restaurace Country Life. Specializuje se na pestrou a zdravou kuchyni z rostlinných zdrojů.

\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788088244233
ISBN: 978-80-88244-23-3
Autor: Petr Klíma
Vydavatel: Smart Press
  • nové
Češi a cizinci
Češi a cizinci Jan Hebnar
99 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Ještě to neskončilo
Ještě to neskončilo Vladimír Veit
350 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Veduty Bratislavy
Veduty Bratislavy Viera Obuchová; Vladimír Segeš
1798 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Rastliny hôr
Rastliny hôr
388 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Veduty
Veduty Jaroslav Klenovský
899 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Výcvik jezdeckého koně
Výcvik jezdeckého koně Perry Wood
469 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Učednice každodennosti
Učednice každodennosti Vojtěch Mašek
249 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.