• nové

Obilovinová kuchařka

Autor: Petr Klíma

\\r\\n Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotní...

Číst více +
449 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotními riziky a obezitou. Řada lidí dnes řeší také některou z forem intolerance lepku. Obiloviny ale zdaleka nejsou jen produkty z bílé pšeničné mouky, nudné „zrní“ nebo prázdné sacharidy… Třetí kniha veganského šéfkuchaře Petra Klímy představuje tuto důležitou skupinu rostlinných surovin v úplně jiném a lákavém světle.

\r\n

\r\n Hlavní roli zde hrají tradiční i méně známé druhy obilovin a pseudoobilovin, včetně těch bezlepkových – ale v jejich přirozené, průmyslově co nejméně upravené, a tedy výživné podobě: plné vlákniny, minerálů, bílkovin a zdravých tuků. Existuje tolik druhů a tolik možností zdravého a kreativního zpracování! Zapojte je s pomocí pestré palety skvělých receptů do svého každodenního jídelníčku!

\r\n

\r\n ŠPALDA, ČERVENÁ PŠENICE, KAMUT, PŠENICE OZIMÁ, JEČMEN, ŽITO, OVES, JÁHLY, POHANKA, KUKUŘICE, RÝŽE MNOHA DRUHŮ, QUINOA, AMARANT, ČIROK

\r\n
    \r\n
  • \r\n krémové a lehké polévky, originální pomazánky, saláty, placky a tataráky, knedlíky, noky či halušky, risotta, zapékané pokrmy a další rozmanité hlavní chody, ale i snídaňové kaše, palačinky, moučníky, energetické tyčinky a sušenky
  • \r\n
  • \r\n celá zrna, klíčky, vločky, celozrnná mouka, bulgur, kuskus, polenta, těstoviny
  • \r\n
  • \r\n přehledné a inspirativní představení jedné (pseudo)obiloviny za druhou, doplněných spoustou lokální zeleniny, čerstvých bylinek, sezonního ovoce a voňavého koření
  • \r\n
\r\n

\r\n
\r\n recepty plné chuti, živin a vlákniny, včetně bezlepkových variant, a naopak bez masa, mléka, vajec i cukru

\r\n

\r\n  

\r\n

\r\n AUTOR KNIHY PETR KLÍMA
\r\n Autor blogu greenwayfood.cz, dalších dvou úspěšných knih „Zeleninová kuchařka – z farmy přímo na váš stůl“ a „Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny“, fotograf a šéfkuchař oblíbené dejvické restaurace Country Life. Specializuje se na pestrou a zdravou kuchyni z rostlinných zdrojů.

\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788088244233
ISBN: 978-80-88244-23-3
Autor: Petr Klíma
Vydavatel: Smart Press
  • nové
Rukoväť kontemplatívnej modlitby
Rukoväť kontemplatívnej modlitby Francisko de Osuna
170 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Tajemství žďárských kostelů
Tajemství žďárských kostelů Stanislav Mikule
399 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Kompletní průvodce krystaly
Kompletní průvodce krystaly Rachel Hancock
499 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Rukověť urbanismu
Rukověť urbanismu Jan Jehlík
420 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Zpráva o stavbě Karlova mostu
Zpráva o stavbě Karlova mostu Cihla Michal
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska
Atlas chutí Čech, Moravy a Slezska Petra Pospěchová
699 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
S Bohem a fašisty
S Bohem a fašisty Karlheinz Deschner
399 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Gólové (půl)století československého fotbalu
Gólové (půl)století československého fotbalu Miloslav Jenšík; Jaroslav Kolář; Václav Tichý
449 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.