\\r\\n Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potíže...
Číst více +\r\n Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách.
\r\n\r\n Druhé, aktualizované a doplněné vydání úspěšné publikace německého autora shrnuje jeho vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí a v podobě praktického rádce ukazuje, jak se těmto zdravotním obtížím vyhnout.
\r\n\r\n Čtenáři v knize naleznou odpověď na zásadní otázky: Které potraviny jsou vhodné? Čemu se vyhýbat? Jak nalézt stejně dobré alternativy? Kniha obsahuje také recepty, které názorně ukazují, jak chutně vařit i bez histaminu.
\r\nVazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788074925061 |
---|---|
ISBN: | 978-80-7492-506-1 |
Autor: | Thilo Schleip |
Vydavatel: | Galén |