\\r\\n Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka t...
Číst více +\r\n Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom \"docela normální\" kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé metody zpracování mléka a představuje množství vyzkoušených receptů na vynikající přírodní produkty - bez zvýrazňovačů chuti, konzervačních látek a umělých aromat.
\r\n\r\n Připravte si s její knihou své vlastní domácí mléčné výrobky - přírodní a lahodné.
\r\n| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
|---|
| EAN: | 9788075412652 |
|---|---|
| ISBN: | 978-80-7541-265-2 |
| Autor: | Cosima Bellersen Quirini |
| Vydavatel: | Vašut |