\\r\\n Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prost...
Číst více +\r\n Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe!
\r\n\r\n Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno.
\r\nVazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788075412409 |
---|---|
ISBN: | 978-80-7541-240-9 |
Autor: | Carsten Bothe |
Vydavatel: | Vašut |