JÍM - NEJÍM s alergeny i bez nich = jednoduchá volba, další možnost totiž není…\\r\\n I s potravi...
Číst více +\r\n I s potravinovými alergiemi si můžete dopřát, na co máte chuť. Poradíme vám, jak na to.
\r\n\r\n Jana Pechmanová pro vás vybrala a upravila 80 klasických i moderních receptů. Ať už máte potravinovou alergii, nebo ne, podle téhle kuchařky si snadno připravíte vydatné snídaně, obědy i večeře, pestrobarevné saláty, netradiční polévky, návykové sladké tečky i slané pochoutky. U každého receptu jsou uvedeny alergeny a možnost, jak je plnohodnotně nahradit. Autorka se s vámi podělí také o řadu užitečných a ověřených tipů.
\r\n\r\n Poslouchejte sami sebe, svoje tělo a hlídejte si, z čeho vaříte, zajímejte se o to, co jíte, co si dáváte na talíř. Nebojte se nejen zkoušet, ale i obměňovat a objevte pro sebe recepty, které se stanou stálicí na vašem rodinném stole. Správné stravovací návyky jsou to nejlepší, co sami pro sebe můžete jednoduše udělat. Jídlo by nemělo být strašák - změňte svůj přístup k jídlu a zkuste si neškodit.
\r\n\r\n Nechte se inspirovat fotografiemi Jana Vágnera a užijte si každé jídlo i jeho přípravu a servírování jako malou slavnost.
\r\n\r\n Snídám * Salátuji * Polévkuji * Mlsám sladké * Chystám party * Obědvám a večeřím
\r\nVazba: | Pevná bez přebalu matná |
---|
EAN: | 9788072444427 |
---|---|
ISBN: | 978-80-7244-442-7 |
Autor: | Jana Pechmanová; Jan Vágner |
Vydavatel: | ŠULC - ŠVARC |