• nové

Japonská kuchyně

Autor: Tim Anderson

Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si...

Číst více +
499 Kč Není skladem
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788076174481
ISBN: 978-80-7617-448-1
Autor: Tim Anderson
Vydavatel: Esence
  • nové
Bhagavadgítá
Bhagavadgítá
440 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Dějiny zemí Koruny české v datech II. díl
Dějiny zemí Koruny české v datech II. díl František Čapka
550 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Zázračné léky přírody
Zázračné léky přírody Jarmila Mandžuková
239 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Súfi tarot
Súfi tarot Ayeda Husain
699 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Labyrint bolesti a jak se v něm neztratit
Labyrint bolesti a jak se v něm neztratit Pavel Kolář
399 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Znamení neznámého
Znamení neznámého Jan Němec; Petr Vizina
399 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Háčkování ze zbylé příze
Háčkování ze zbylé příze Vincent Naomi
449 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Tradiční čínská medicína
Tradiční čínská medicína Georg Weidinger
468 Kč
Skladem 1 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.