• nové

Japonská kuchyně

Autor: Tim Anderson

Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si...

Číst více +
499 Kč Skladem 1 ks
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788076174481
ISBN: 978-80-7617-448-1
Autor: Tim Anderson
Vydavatel: Esence
  • nové
Propletený život
Propletený život Merlin Sheldrake
549 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Poetismus
Poetismus Jeanette Fabian
399 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Peče celá země
Peče celá země Martin Poláček
399 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Velká tajemství Prahy
Velká tajemství Prahy David Černý
349 Kč
Skladem 2 ks
  • nové
Cucina ceca
Cucina ceca Lea Filipová
99 Kč
Skladem 5 ks
  • nové
Kuchařka kořeněná životem
Kuchařka kořeněná životem Marek Fichtner
549 Kč
Skladem 2 ks
  • nové
Cvičení paměti pro každý věk
Cvičení paměti pro každý věk Jitka Suchá
299 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Zkamenělé stopy živočichů v Čechách a na Moravě
Zkamenělé stopy živočichů v Čechách a na Moravě Radek Mikuláš
550 Kč
Skladem 1 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.