• nové

Japonská kuchyně

Autor: Tim Anderson

Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si...

Číst více +
499 Kč Skladem 1 ks
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788076174481
ISBN: 978-80-7617-448-1
Autor: Tim Anderson
Vydavatel: Esence
  • nové
První republika
První republika Blanka Kovaříková
419 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Jak si ze své mysli udělat spojence
Jak si ze své mysli udělat spojence Mipham Sakyong
338 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Do kapsy Souhvězdí
Do kapsy Souhvězdí Hermann-Michael Hahn
289 Kč
Skladem 2 ks
  • nové
Krypta
Krypta Wolf Hubert
299 Kč 89 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Rothmayer, Janák, Fragner
Rothmayer, Janák, Fragner Zdeněk Lukeš
149 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Kniha dní
Kniha dní Patti Smith
599 Kč
Skladem 4 ks
  • nové
Jakub a jeho pán
Jakub a jeho pán Milan Kundera
297 Kč
Skladem 1 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.