• nové

Japonská kuchyně

Autor: Tim Anderson

Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si...

Číst více +
499 Kč Skladem 1 ks
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788076174481
ISBN: 978-80-7617-448-1
Autor: Tim Anderson
Vydavatel: Esence
  • nové
Velké křížovky na každý den
Velké křížovky na každý den
359 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Křeček
Křeček Otto von Frisch
129 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Habsburkové
Habsburkové Martyn Rady
499 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Kdyby lásky neměl
Kdyby lásky neměl Marie Holková
98 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Případ Formis
Případ Formis Roman Cílek
199 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Sbohem, plínky!
Sbohem, plínky! Penny Warner; Paula Kelly
199 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Zdravé fascie
Zdravé fascie Kristin Adlerová; Arndt Fengler
360 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Z čoho sa skladá porozumenie
Z čoho sa skladá porozumenie L. Ron Hubbard
151 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.