• nové

The best of Apetit Česko & Slovensko

Autor:

Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí zal...

Číst více +
549 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí. V naší nové kuchařce najdete přes 160 receptů. Začínáme v časech první republiky, kterou považujeme za zlatý věk české kuchyně, následují jídla z období před listopadem, kdy jen um a tvořivost maminek a babiček dokázaly zastřít, že regály obchodů zejí prázdnotou, a i přes zoufalý sortiment obchodů se na domácích stolech objevovalo víc než jen tehdy rozšířené UHO. Posledním střípkem z historie jsou recepty 21. století, v nichž ožívají polozapomenuté suroviny i receptury ve svěžích nových kombinacích inspirovaných kuchyněmi celého světa. K tomu jsme ještě přidali výlet na venkov, kde to voní prázdninami a babiččinými koláči, a cestu do města, v němž se snoubí elegantní styl s rychlým tempem, a tak tu najdete recepty na neděli i všední den. Vařte, pečte a slavte s námi! \r\n\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 236

Detaily

EAN: 9788087575871
ISBN: 978-80-87575-87-1
Autor:
Vydavatel: APETIT
  • nové
Raduň Rostislav Vojkovský
85 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Václav Babinský Adam Votruba
200 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Slovenské hrady, zámky a kaštiele Monika Srnková
358 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Štěstí na míru Ivo Toman
399 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Čarovná Trnava a okolie Martin Sipták; Martin Kmeť
749 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Život s anděly Kurt Tepperwein
298 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Koně z naší republiky Barbora Mieslerová; Lenka Stříbrná
750 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Citroën Xsara Picasso
749 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.