\\r\\n První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů. Autorka organizuj...
Číst více +\r\n První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů.
Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři.
Křest druhé knihy – Notesu Květinové kuchařky tak mohl proběhnout v prostoru restaurantu Eska, jehož tým se u Jany Vlkové také učil a prostory čerstvě otevřené restaurace pro křest propůjčil.
\r\n Očekávaná druhá kuchařka Kytky k jídlu v receptech i herbáři přináší čtyřicet nových jedlých rostlin a stovku receptů na šedesáti fotografiích. Její členění na čtyři roční období kytkožrouta – brzké jako, pozdní jaro, horké léto a babí léto navazuje na první knihu. Nově je přidáno i období zimy s několika recepty z konzervovaných a sušených květin. Jako hosté se v knize objeví se svými recepty Radek Kašpárek, držitel michelinské hvězdy, Pavel Tvaroh, mistr míchaných drinků, Hana Rawlings královna dortů a Denisa Bartošová kouzelnice v oboru jedlých dárků.
\r\nVazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788090705500 |
---|---|
ISBN: | 978-80-907055-0-0 |
Autor: | Jana Vlková |
Vydavatel: | Vlková Jana |