\\r\\n Knížka o včelách a jejich produktech - jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké ...
Číst více +\r\n Knížka o včelách a jejich produktech - jak vznikají, jaké mají složení a vlastnosti, jaké jsou problémy s jejich kvalitou.
\r\n\r\n Je zde uvedeno mnoho receptů na využití medu při pečení tradičního i netradičního pečiva, úpravě masa a příloh, při přípravě nápojů nealkoholických i alkoholických, postupy při léčení popálenin a jiného poškození kůže. Podrobně jsou popsány různé postupy výroby svíček a jiných přípravků z vosku, u pylu, mateří kašičky a propolisu možnosti využití ve výživě, kosmetice a farmacii.
\r\n\r\n Autor do knihy vybral jen spolehlivě ověřené poznatky.
\r\nVazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788020904249 |
---|---|
ISBN: | 978-80-209-0424-9 |
Autor: | Dalibor Titěra |
Vydavatel: | Brázda |