• nové

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Autor: Jana Dostálová

Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hyg...

Číst více +
143 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788090382084
ISBN: 978-80-903820-8-4
Autor: Jana Dostálová
Vydavatel: Forsapi
  • nové
Dějiny Československé akademie věd I
Dějiny Československé akademie věd I Martin Franc; Věra Dvořáčková
955 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Sběratel vůní
Sběratel vůní Dominique Roques
379 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Diéta South Beach
Diéta South Beach
199 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Těšínsko - drama tří národů
Těšínsko - drama tří národů Jakub Podžorný
359 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Za lipicány po hřebčínech Evropy
Za lipicány po hřebčínech Evropy Dalibor Gregor
750 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Životní lži a rodinná tajemství
Životní lži a rodinná tajemství Victor Chu
229 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Španělsko a Baleáry
Španělsko a Baleáry Karin Blessing; Andrea Kath
395 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.