• nové

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Autor: Jana Dostálová

Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hyg...

Číst více +
143 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788090382084
ISBN: 978-80-903820-8-4
Autor: Jana Dostálová
Vydavatel: Forsapi
  • nové
Bdělost
Bdělost Anthony de Mello
298 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Politika z obou stran
Politika z obou stran Petr Havlík; Bohumil Pečinka
249 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Sny sa plnia
Sny sa plnia Monika Macháčková
510 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Šaman, mudrc, léčitel
Šaman, mudrc, léčitel Alberto Villoldo
490 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Po Athénách
Po Athénách Marcus Aurelius; Aulus Gellius
348 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
S respektem!
S respektem! Anja Beran
704 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Fenomény lidových tradic
Fenomény lidových tradic Jiřina Langhammerová
389 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Hanns a Rudolf
Hanns a Rudolf Thomas Harding
329 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.