Mléko je jednou ze základních potravin lidské výživy, které je pronásledováno řadou mýtů, které vedou u mnoha lidí k omezení konzumace mléka. \r\n Odborníci oslovení k sepsání této publikace se věnují složení mléka, jeho nepostradatelnosti pro lidskou výživu, mýtům a jejich vysvětlením. \r\n Věnuje se i riziku komplikací po odstranění mléka z výživy a jejich nutričním řešením. \r\n Podrobně jsou probrána i onemocnění, které vznikají nesnášenlivostí mléka – ať už se jedná o laktózovou intoleranci nebo alergi na bílkovinu kravského mléka u dětí i dospělých.
Vlastnosti
Vazba: |
Brožovaná bez přebalu lesklá |
Detaily
EAN: |
9788087250310 |
ISBN: |
978-80-87250-31-0 |
Autor: |
Jana Dostálová; Pavel Kohout; Lucie Růžičková |
Vydavatel: |
Forsapi |