\\r\\n S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní ...
Číst více +\r\n S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy – najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), , ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue. Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete v kapitole c. a k. nostalgie.
\r\n\r\n Kapitoly:
\r\n c. a k. nostalgie
\r\n Pod jižním sluncem
\r\n Prostě Balkán
\r\n V ráji sýrařů a labužníků
\r\n Za kanálem La Manche
\r\n Od moře k moři
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
---|
EAN: | 9788087575819 |
---|---|
ISBN: | 978-80-87575-81-9 |
Autor: | |
Vydavatel: | APETIT |