\\r\\n Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trva...
Číst více +\r\n Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí.
\r\n\r\n A pokud jste si až do dnešního dne mysleli, že udit se dá jen v udírnách, pak se můžete inspirovat celou řadou nápadů, které ve své knize představuje všem milovníkům experimentování a kutilům autorka Cosima Bellersen Quirini.
\r\n\r\n K uzení totiž mohou posloužit i gril, pánev wok, stolní udírna, zakuřovací poklop, trouba nebo plechová dóza od sušenek. Najdete zde nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení. A také to nejpodstatnější – více než 200 originálních i tradičních receptů na přípravu prvotřídních pochoutek.
\r\nVazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788027105335 |
---|---|
ISBN: | 978-80-271-0533-5 |
Autor: | Bellersen Quirini Cosima |
Vydavatel: | GRADA |