• nové

Uzení pro labužníky

Autor: Bellersen Quirini Cosima

\\r\\n Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trva...

Číst více +
249 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

\r\n Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí.

\r\n

\r\n A pokud jste si až do dnešního dne mysleli, že udit se dá jen v udírnách, pak se můžete inspirovat celou řadou nápadů, které ve své knize představuje všem milovníkům experimentování a kutilům autorka Cosima Bellersen Quirini.

\r\n

\r\n K uzení totiž mohou posloužit i gril, pánev wok, stolní udírna, zakuřovací poklop, trouba nebo plechová dóza od sušenek. Najdete zde nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení. A také to nejpodstatnější – více než 200 originálních i tradičních receptů na přípravu prvotřídních pochoutek.

\r\n

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 128

Detaily

EAN: 9788027105335
ISBN: 978-80-271-0533-5
Autor: Bellersen Quirini Cosima
Vydavatel: GRADA
  • nové
Křížovky Známé osobnosti
129 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Denníky Ján Kudlička
298 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Henlein Vůdce sudetských Němců Emil Hruška
345 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Funkční trénink na anatomických základech Kevin Carr O´Leary; Kate Mary Feit
399 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Jacobo Lacs Chov papoušků pod panamským sluncem Alena Winnerová
690 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Tajemství pokladu templářů Templarius Bohemicus
329 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Ptačí smysl Tim Birkhead
314 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.