\\r\\n Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku?\\r...
Číst více +\r\n Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku?
\r\n\r\n Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy autora, který denně připravuje zdravé a výživné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilnin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské - nepoužívají živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů je bezlepkových. Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období.
\r\n\r\n Kniha obsahuje téměř 100 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i zapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice, kadeřávek či černý kořen.
\r\n\r\n Její autor Petr Klíma, recepty vymyslel, nafotil i sám snědl. Je šéfkuchařem kultovní dejvické restaurace Country Life, propagátorem zdravé výživy a úspěšným blogerem (www.greenwayfood.cz).
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
---|
EAN: | 9788087049976 |
---|---|
ISBN: | 978-80-87049-97-6 |
Autor: | Petr Klíma |
Vydavatel: | Smart Press |