Svérázný venkovský chléb, šťavnatý\r\nbramborový chléb, jemná křehká\r\nbageta, křupavá kůrka chleba\r\ns podmáslím – sbíhají se vám sliny\r\nv ústech? Pak si silně aromatické\r\nchleby a žemle docela jednoduše\r\nupečte sami.\r\nV této knize najdete nejen víc jak\r\n40 vyvážených receptů, vhodných\r\npro každodenní použití, ale také\r\nzáklady výroby od hnětení těsta\r\naž k hotovému chlebu, a řadu tipů.\r\nDo toho!\r\nNechte se inspirovat a udělejte ze\r\nsvé kuchyně pekárnu dobrého\r\nchleba.\r\nBudete zasvěceni do tajemství\r\ntradičního umění pečení chleba\r\ns dlouhým vedením těsta a velmi\r\nmalým množstvím kvasnic\r\nPodrobné recepty jsou orientované\r\nna praxi a lehce proveditelné\r\nZačínejte pomalu od jednoduchého\r\nk náročnému – pro každého je\r\ntu něco