• nové

Vášeň pro grilování

Autor: Angelo Menta

Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde...

Číst více +
499 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí a používají se přísady, které lze bez větší námahy sehnat. Čtenářům se tedy dostává do rukou „škola grilování“, založená na rozsáhlých znalostech, s přehledně sepsanými zásadami. Dokonale opečené šťavnaté kousky hovězího, telecího, vepřového, drůbežího i jehněčího masa, ryb a plodů moře i zeleniny včetně příloh, omáček a marinád jsou na fotografiích vkusně upravené. Pokrmy dokazují, že při grilování není důležitá výše vynaložených nákladů nebo působivé doplňky, ale ve správném okamžiku udělat to, co je třeba. Odměnou je pak požitek z grilování na nejvyšší úrovni.

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788075292575
ISBN: 978-80-7529-257-5
Autor: Angelo Menta
Vydavatel: SLOVART
  • nové
Formula 1 Šampióni
Formula 1 Šampióni Maurice Hamilton
898 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Gainsborough
Gainsborough Ruth Dangelmeier
299 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Atlas holocaustu
Atlas holocaustu Georges Bensoussan
389 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Františkánská Máří Magdaléna
Františkánská Máří Magdaléna Libor Rösner
249 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Brouk v hlavě + CD
Brouk v hlavě + CD Dalibor Bárta
139 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Proč bychom si neplachtili
Proč bychom si neplachtili Tim Davidson
249 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Kritik bez konzervatoře
Kritik bez konzervatoře Jaroslav Riedel
290 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Tady skákej
Tady skákej Jan Král
279 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.