\\r\\n Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotov...
Číst více +\r\n Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde můžeme ovlivnit kvalitu použitých surovin, zužitkovat sezónní potraviny a přebytky ze zahrádek. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervování.
\r\nVazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
---|---|
Počet stran: | 224 |
EAN: | 9788073221935 |
---|---|
ISBN: | 978-80-7322-193-5 |
Autor: | Alena Doležalová |
Vydavatel: | DONA |